Fibromar Bacau – Fosa septica vidanjabila, cazi, butoaie, rezervoare apa din poliesteri armati cu fibra de sticla

Este posibil! Produse diverse, orice formă, orice dimensiune, orice idee!

Fibra de Sticla se prezinta sub forma de fibre fine si se realizeaza din sticla topita. Aceasta reprezinta una dintre cele mai importante materiale, rezistente la diferentele de temperatura sau la actiunile unor substante chimice agresive. Impreuna cu alte materiale plastice, aceasta isi mareste elasticitatea sau rezistenta mecanica.

Cu un spirit de imbunatatire si de crestere continua, ne-am angajat pentru a indeplini cerintele clientilor, prin dezvoltarea de noi produse pentru a raspunde noilor nevoi de piata.

Fibromar fabrica produse de înaltă calitate din fibra de sticla. O lista tot mai mare de clienti se bazeaza pe experienta vasta a firmei noastre. De aceea nu dorim sa ne oprim la producerea de rezervoare. Putem realiza produse personalizate conform schitelor dumneavoastra sau pe baza descrierilor oferite. Putem realiza din fibra de sticla orice produs doriti, trebuie doar sa ne contactati. Suntem capabili sa realizam produse unicat pe baza de comanda si suntem dispusi sa comunicam pentru realizarea proiectelor dumneavoastra.

Noua tehnologie de Injectie RTM Light permite executia produselor la cele mai inalte standarde calitative si asigura eliminarea definitiva a defectelor de fabricatie permitand astfel productia produselor de serie la parametri optimi si in conformitate proiectul pentru o gama foarte larga de aplicatii cum ar fi: industria auto si moto; ambarcatiuni; mobilier interior si exterior; aplicatii diverse.

Cu o experienta de peste 20 de ani, in domeniul prelucrarii fibrei de sticla, Fibromar este o companie care fabrica produse de inalta calitate. Ne dorim sa aducem cele mai calitative recipiente pe piata. Indiferent de forma si gabarit, technologia PAFS ne ajuta sa realizam o gama infinita. De doua decenii am perfectionat procesul de fabricatie al serviciilor noastre, am fost alaturi de clientii nostri si i-am ajutat sa isi duca la capat visele.

Orice proiect personalizat este o provocare pentru noi, dar cu ajutorul noilor tehnologii, orice se poate realiza! Executam produse de serie la parametri optimi si in conformitate cu proiectul, pentru o gamă foarte larga de aplicatii.

Injectie RTM Light

Noua tehnologie de Injectie RTM Light permite executia produselor la cele mai inalte standarde calitative si asigura eliminarea definitiva a defectelor de fabricatie permitand astfel productia produselor de serie la parametri optimi si in conformitate proiectul pentru o gama foarte larga de aplicatii cum ar fi:

  • Industria Auto si Moto

  • Ambarcatiuni

  • Mobilier Interior si Exterior

  • Aplicatii Diverse

Certificari